(Android/iOS) The Swords of Ditto ключове за генератор на кодове за измама
Mar 13, 2022 19:50:40 GMT -5
Post by downtitiwithsloo on Mar 13, 2022 19:50:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Swords of Ditto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Swords of Ditto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за генератор на кодове за измама ▞▞▞
▞▞▞ The Swords of Ditto 2022 version ▞▞▞
Pixel 3a
Изключвам принудително телефона ми, но не приключва и не срива играта. Гадно обаче, защото се случва доста често.
Моля, помогнете..... винаги се срива, дори не мога да стигна до менюто, инсталирах и деинсталирах го много пъти, но е същият срив....
The Swords of Ditto Περιπέτεια ayg
Контролите за движение са наистина лоши, трудно е за маневриране
Страхотна игра, може би в началото твърде голям шанс за някои хора
Е, просто се уверете, че вашият смартфон е съвместим, преди да купите тази игра.. хахаха
Обичайте този малък скъпоценен камък на играта! Бях малко притеснен относно използването на Bluetooth контролер въз основа на няколко прегледа, но нямах проблеми с моя PS4 контролер. Играта с виртуалните контроли, докато не е толкова добра, колкото използването на действителен контролер, все още е добра. Играл съм над 20 часа с виртуалните контроли и те не са толкова лоши, колкото някои си представят. Самата игра е страхотна и възможността да играете добра игра офлайн е рядкост в наши дни.
Фатална грешка, всички запазени игри са изчезнали. Разработчикът не отговаря. не купувайте тази гадна игра, губете парите си.
Не мога да играя на LG q7, всичко, което получавам, е черен екран след зареждане.
прекрасна игра, играта също е много гладка. изглежда е силно повлиян от игрите на Zelda, но все пак успява да се почувства уникален и има много чар. 10/10
Страхотна игра. Контролите са наред, но може да са по-добри.
*РЕДАКТИРАНЕ* Работи чудесно на моя нов GalaxyTab! Не е за телефони или таблети от по-нисък клас обаче. В момента се наслаждавам на първия си цикъл!
Винаги се затваря принудително на екрана за зареждане, моля, поправете го. Телефонът ми е redmi note 7
Невероятна игра! Сладка графика, напомня ми за Adventure Time, но по-добра. Нямам търпение за продължението!
Иска ми се да не си бях пропилял парите. Няма да се инсталира. Имам пиксел 2xl на Android 10. Свързах се с devolver digital за поддръжка, но нямам отговор. Ще актуализирам, ако се оправи, но не задържам дъха си.
моля, добавете опция за избор на език
Страхотна игра...вземете Gud или вземете по-добър телефон или по-голям раздел, който не е p.o.s...спрете да се оплаквате..Не съм имал никакви проблеми с него. Работи чудесно на S10.
Бързо коригиране за контролера KISHI: натиснете произволен бутон няколко пъти точно преди да се появи менюто по време на стартиране.
The Swords of Ditto Περιπέτεια ayg
Закъснява толкова лошо. Работи наистина бавно. Платих и толкова много
Редактиране (с най-новата актуализация на android 12 следната грешка вече не се случва, така че резултатът е увеличен до 4/5, наистина е игра 5/5, но разработчиците я изоставиха и единственият късмет, че сега работи за мен) Играта изглежда като много забавно, но не работи правилно с моя бръснач kishi, натискането на бутона за атака (x) също спира играта. Ако могат да поправят грешката, ще мога да играя играта и да дам справедлива оценка. Графиката изглеждаше страхотно, докато не успях да контролирам героя си и не открих грешката.
10/10. Необходим геймпад
Прилича на zelda връзка към миналото, но е различна и кратка, харесва ми.
Харесва ми стила на изкуството, който поисках джойстик и вие добавихте приятно да видя, че получавате 5 звезди!
Красива игра. Не усещах контролите на телефона си. Ще го взема за превключване
The Swords of Ditto სათავგადასავლო fcym
Страхотна игра! Заслужава повече звезди.Идк защо хората се оплакват от контрола, добре е, никак не е лошо. И мога да отворя тази игра без проблем. Но tbh малко се повтаря.
Заседнал при стартиране на играта.. Сменям телефона
Невероятна игра, работи като сън. Единственото оплакване е, че времето за зареждане за големи екрани е малко дълго. Перфектен, освен този малък проблем. Любима мобилна игра досега!
Подобно на други, картографирането на контролера е проблематично. Използвам Xbox Elite Series 2 и бутонът на меча и бутона на картата са абсолютно еднакви. Не мога да използвам меча. Няма начин да редактирам картографирането на бутоните в играта, така че не мога да направя нищо.
Играта е наистина добра, но контролите за движение са гадни, наистина трябва да ги поправите, те са супер глупави, може би добавете джойстик, за да могат хората да видят къде да сложат палеца, но това е супер чувствителна схема за управление, трудно е да се върви само в една посока
Брилянтна игра тип зелда!Тези хора с изоставащи проблеми, трябва да вземете по-добър телефон! Пускам това на galaxy s8 и нямам никакъв проблем каквото и да било!!
Грешка при използване на xbox one контролер. Бутонът за атака също е картографиран като бутон за инвентаризация. Няма смисъл да го играете, докато не бъде оправено.
Здравейте! Как така кишито ми не работи? Тази версия на Android няма ли поддръжка на контролер?
The Swords of Ditto הרפתקאות suyx
Би било 5 звезди, но някои елементи, а именно проклятието на Nemesis, просто правят играта досадна след първата игра... просто е дразнеща - което е обратното на това, което искам в една игра.
Графиката изглеждаше страхотно. Но контролите са гадни и героят се забива през цялото време. Много разочароващо. КРЕПЕТЕ КОНТРОЛИТЕ СИ!
добра игра!!
Играта се срина и изтри спасяването ми! Надяваме се разработчиците да поправят това, тъй като изглежда че е често срещан проблем. Играта е страхотна иначе...
Sparklite ভূমিকা নিয়ে খেলা ubx