Post by downtitiwithsloo on Mar 13, 2022 20:18:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг кристали ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Изнервяща игра е.Увлича в началото,после е тъпотия.Аз стигнах до 1690 нива и аз изтрих.
Добра и интересна игра! Много хубава подкрепа!
Харесвам тази нова версия, но всъщност предпочитам предишните версии повече. Малко предизвикателно, което е добре. Рекламите са досадни! Но не е много лошо.
Беше забавно, докато стигнете до по-високи нива, тогава е само разочароващо. Става невъзможно да завършите ниво, без да купувате повече изстрели или повече помощни средства като powerballs или бомби. Твърде много реклами. Нямам нищо против да гледам видео за повече кадри или за двоен бонус. Бонусите са много непоследователни. Спирам да играя, когато бонусите изчезнат.
Обичате да играете играта, но докато я играете, ще отворите уеб браузъра и ще преминете към уебсайт за "награда". Изглежда, че няма начин да се спре това действие.
Не мога да намеря настройки за изключване на звуците; иначе забавна игра.
Впечетление
Сега си спомням защо деинсталирах този gsme на по-стария си телефон. Въпреки че е забавно да се играе, доста често опциите за цвят от балона за стрелба, и човек трябва да стреля 3, 4, t изстрела, само за да се надяваме да види полезен цвят. Отново ще деинсталирам. Мразя, както повечето други, да причинявам целенасочена загуба, просто усилвам рекламите или приложенията за тийзъри, които изскачат...и понякога човек трябваше да натиска "x" два пъти, за да затвори тийзъра. Адиос
Трудността е фалшива, измислена. Нищо честно в играта. Цел: примамете хората да харчат истински пари на фалшиви твърди нива. Просто го деинсталирах, без забавление, само разочарование. Тези, които са оставили положителни отзиви, са на заплата. Не е възможно да са истински играчи. По-безполезен от ядосани птици.
Страхотно е забавно и пристрастяващо... НО... твърде много реклами, за да ме откъснат от играта...
Допада ми.
Факт, бъдете готови да прекарате повече време в гледане на реклами, отколкото в игра.Средно 4 или 5 - 30 секунди реклами плюс реклама от 5 до 15 секунди на рунд. Рундовете отнемат около 2 до 3 минути. Не изтегляйте, не е толкова забавно.
хубаво
Играта е добра. Но купих 20 монети по-рано през седмицата и след това 50 монети точно сега. Не ми даде монетите, които купих по-рано и сега.
Забавна игра, не харесвам рекламите. Бих платил за версия без реклами. Деинсталиран днес.
Наистина обичам тази игра. Може да бъде много предизвикателно. Въпреки това, стрелящият проклинател често се затваря и няма да стреля. Мога да сменям топките, но не мога да ги стрелям. Толкова е разочароващо, че се отказвам и излизам от играта и играя нещо друго
Това е хубава игра, но как ми се иска играта да показва високи резултати, а не просто да показва резултати след всяко ниво.
След като стигнете до определено ниво, става невъзможно да спечелите. Прицелвате се и балонът ви отива някъде другаде. Освен ако не харчите пари, не можете да стигнете много високо. Изтрих след като останах на същото ниво в продължение на 3 дни. Предизвикателството е забавно, но да не можеш да повишиш ниво не е.
1й .
Разработчиците на тези игри не разбират концепцията за това какво е забавление. Повечето от пъзелите са практически невъзможни, защото играта не ви дава правилните цветове, за да завършите пъзелите. Завършването му е твърде лесно или невъзможно. Стигнах до средата на 400-те и тези игри просто изглеждат събрани без реална концепция как да забавлявам хората. Има само 2 захранвания (което е много тъжно). Който някога е правил тази игра, трябва да я остави на професионалистите и да си намери работа
когато спечеля играта, тя няма да премине към следващата игра, така че за да направя това, винаги трябва да гледам видеоклипове, за да премина към следващата игра, но повтарям същия пъзел отново и отново.
Bubble Shooter Casual zvau
Харесва ми, защото върви бързо. Не позволявайте да ви заблуди, че не е толкова лесно. И наистина не е трудно. Има едно нещо в него, което може да се промени. Печелите получавате монети. Няма как да разберете колко монети имате и за какво са. И за какво могат да се използват.
Bubble Shooter Casual hli
забавна
Гадно, някои от нивата са твърде трудни. Похарчих много пари. И съм останал на същото ниво от 4 месеца. Няма никаква помощ. Не очаквам всички да са лесни, но останах на една дъска с месеци?? Няма начин
Току-що си купих нов телефон и когато влязох в играта, нямаше запазени неща! Играх тази игра от около 3 години и бях победил всички нива и имах около 7k в монети и тон бомби и огнени топки, но все пак някак си ме докара само до нивата от 2000 и БЕЗ БОМБИ ИЛИ ОГНЕНИ БОЛКИ. Толкова съм разстроен от това и изпратих поддръжка по имейл. Надявам се скоро да се чуете.
Bubble Shooter Thông thường las
Приятна игра; освен че играта изглежда нагласена да забави печеленето, за да накара да гледате повече реклами! Играта многократно се променя или не дава правилни цветове на топката, за да предотврати победата, следователно трябва да се наложи да се справя с ужасно повтарящи се реклами. Музиката в много реклами е изключително ужасна и досадна
Всичко е наред, нищо лудо. Не слушайте какво казват хората, когато казват, че постоянно получавате неизползваеми цветове, защото те са просто лоши. Просто трябва да проявите креативност и наистина да мислите. Играта като цяло визуално и механично се чувства евтина, просто съм добре игра.
Много умствено вцепенено забавление. Кадрите не винаги отиват там, където се опитате. Запазвам този за лесно забавление. Благодаря отбор за този безплатен!
Забавна изскачаща игра. Мехурчетата имат цветове или синьо червено и жълто. Други мехурчета имат два цвята. Fusia и червено, така че можете да използвате червено или fusia, за да го изпъкнете.
Харесах тази игра, това е най-дългата игра, която някога съм поддържал l. Въпреки това проблемите, докато стигнете по-нататък в играта, са гадни. аз съм на ниво 777 и сега дори не мога да получа удвоени монети, дори не мога да получа наградите. Докато играя играта, екранът ми също ще замръзне просто ужасно. поправете тези проблеми и ще получите 5 звезди, иначе играта е страхотна. Страдам от пристъпи на паника и тревожност, тази игра ми помага да се успокоя
Страхотно приложение с много неща за вършене ... само един проблем - ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ! Само за да започнете играта, вие сте заседнали с поне 5 или повече реклами ... Нямам време да гледам няколко реклами всеки път, когато стартирам играта или играя една минута след това - BAM!!! Познахте... ОЩЕ РЕКЛАМИ Благодаря за отговора!? Рекламите не ми позволяват да пропускам Опитах!!
Гадно е!! Можете да използвате един балон и да получите и трите звезди. След това друг път можете да имате една звезда в една игра и да я играете четири или пет пъти и никога да не получите другите две звезди. Просто продължава да скача към следващото ниво.
Покупките в приложението не работят (платих $1,99 за пакета за начинаещи и нищо не се случи. Проверих акаунта си и сумата беше изтеглена, но не получих моите 30 монети....) Също така инсталира други приложения без вашето съгласие или знание. Играта също има проблеми и се срива много.
Става
Наистина ми се иска това, ако ви останат мехурчета след края на играта. Те трябва да преминат към следващата игра, особено ако трябва да купите мехурчетата. Това е хвърляне на пари.
Играя ниво 51 вече 3 седмици и то не ви дава достатъчно балони или ви дава грешни балони, след което иска да платите пари за още балони. Никога няма да платя за игра, която ви кара да плащате, за да я победите. Няма смисъл.
Bubble Shooter Dažādas spēles zgjt
Forager Nuotykių afaz
Готина игра. Уморен съм от рекламата на Zoes Kitchen след всяка игра. Реклами от ниво 20 и 20 вече. Деинсталиране. Един ден вие хората ще разберете..... хората са уморени от постоянни реклами, особено една и съща отново и отново и тя говори силно. В отговор на вашия отговор... Всички игри, които играя, са безплатни за игра. Някои не ви хвърлят реклами в лицето след всяка игра. Сега играя такъв, който има реклама след всеки 5 игри и това е поносимо. И те нямат звук и имат разнообразие.
Страхотна игра до около 300-те, след което някои нива стават наистина трудни за преминаване, без да се купуват неща.
забавна, определено игра, която не мога да оставя. Единствената игра, която някога съм изтеглял или играл...
Този път деинсталирах играта, защото никога не получавам правилните цветни топки, за да преминат ниво 123. Не мога да преброя много, много, много пъти, които съм се опитвал да играя, за да напредвам, но не мога. За съжаление не мога да намеря друга игра с стрелба с балончета, която да има същото или по-добро качество на графиката като вашата игра. Съжалявам, търся друга сравнима игра, излязла съм. Карол Т.
Екранът често затъмнява. Стигна до ниво 197 и не може да победи без да плащате за монети. Почти ще го имам, гледайте добавките за още 3 изстрела и ми дава цветове, които не мога да използвам, за да спечеля. ВСЕКИ ПЪТ. Мисля, че играх този рунд 100 пъти. Изтрий.
Нивата стават невъзможни за спечелване, няма мехурчета с полезен цвят в последните пет изстрела. Това разваля цялото преживяване. Нямам нищо против трудната игра, но бих искал да може да се спечели. Твърде много ГРОЧНИ реклами отгоре на банера в долната част на екрана. Няма опция за пропускане на реклами. Изтривам го поради тези причини.
не е много забавно, играта не ви позволява да завършите ниво след гледане на видео за 5 допълнителни снимки.Наличните снимки са n_o_t цветове, необходими за завършване на ниво. Пълна загуба на време според мен и не е забавно
Bubble Shooter Thông thường las
Най-добрата игра
Бих ти дал 5 звезди, но играта отнема толкова време, за да се изтегли и монетите са трудни за получаване, може би опитай всеки път, когато човек пука балончета, получава монети
Много ми харесвам
Наистина добра игра. Добавянето на опит не е толкова лошо, с полезни награди за гледане. Определено си заслужава изтеглянето 👍